ЗА ДВАМА

Афродизиаците стимулират производството на хормони, отговорни за сексуалната възбуда: повишават либидото, увеличават чувствителността, помагат за релаксация, подмладяват тялото, повишават имунитета, облекчават емоционалното напрежение.

Женшен — сапонините, съдържащи се в растението, увеличават сексуалното желание, увеличават потентността, увеличават подвижността на сперматозоидите. Женшенът има съдоразширяващо действие, подобрява кръвообращението в тазовите органи.

Джинджифил — аюверда нарича този корен „дарът на боговете“. С помощта на джинджифилови напитки древните гърци и араби възстановявали мъжката сила и лекували женското безплодие. Комбинацията от витамини и микроелементи прави джинджифила мощна природна енергийна напитка.

Какао — естествен източник на фенилетиламин. Този „хормон на любовта“ интензивно „се доставя“ от мозъка, когато човек изпитва чувство на любов. Нормализира се хормоналният баланс, подобрява се интензивността на производството на феромони, подобрява се сетивното възприятие на човека от противоположния пол.

Кафе — богат на калций, калий, желязо, фосфор, той повишава ефикасността чрез подобряване на цялостното здраве и облекчаване на чувството за умора.

Мед —  най-известната билка в народната медицина за борба със сексуалната слабост и безплодие. Способства за ускоряването на естествения синтез на тестостерона, увеличава плодовитостта, подобрява притока на кръв към най-малките капиляри, подхранва ги с кислород. Медът с черница, мед с канела, мед с чесън – широко се използват в народната медицина за нормализиране на ерекцията.

Епимедиум – естествен склад на тестостерон. Растението се нарича „Крила на елфите“, „Цвете на елфите“. Друго име е „тревата на похотлива коза”: още в древността е забелязано, че козите, които пасяха епимедиум на паша, активно са се размножавали и давали здрави потомци. Съдържащият се в епимедиума икариин подобрява еректилната функция, влияе положително на либидото на мъжете и жените.

Уникалният аромат на ванилия предизвиква чувството на еуфория, стимулира секрецията на естроген, тестостерон и други хормони, които насърчават здравословното сексуално желание. Ванилията, като най-силният афродизиак, се препоръчва при мъже с еректилна дисфункция, жени с фригидност.

Основният строителен материал на тестостерона – хормона, отговорен за мъжкото либидо и сексуалната активност, е цинкът. Богатите на цинк компоненти: тиква, овес, джиндифил, какао, чесън.

Галангал, американски женшен, коприва, гинко, елеутерокок, влизащи в състава на адора, нормализират кръвообращението в тазовите органи, премахват застоялите явления.

Фолиевата киселина, съдържащата се в граха, компонент на АДОРА, има положителен ефект върху женската репродуктивна система. Грахът е богат на желязо, нормализира нивото на хемоглобина в кръвта.

*Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст!