ЧЗВ

За какво е предназначена АДОРА?

АДОРА е биологично активна хранителна добавка, допълнителен източник на флавоноиди, танини, витамини В, С, D, Е, фолиева киселина, цинк, селен. Използва се:

  • за укрепване на тялото
  • при функционални нарушения на сексуалната сфера при мъже и жени (намаляване на сексуалното желание, отслабване на ерекцията, преждевременна еякулация, фригидност при жените)
Какво е включено в АДОРА?

АДОРА е стопроцентов естествен комплекс, състоящ се от лечебни растения и естествени компоненти, чието действие е изпитано с времето. За подробности вижте инструкциите за употреба.

Какво е действието на АДОРА?

Предизвиква прилив на енергия, увеличава издръжливостта. Насърчава възстановяването на сексуалната функция. Стимулира сексуалното желание, позволява да се увеличи продължителността на полов акт, подобрява кръвообращението в тазовите органи.

Каква е скоростта на действието на АДОРА?

Обикновено, изразен ефект се проявява 40 минути след приложението. Въпреки това, трябва да помните за индивидуалните характеристики на организма.

Какви са ползите от АДОРА за мъжете?

Дава стабилна и продължителна ерекция, подобрява кръвообращението в тазовите органи, увеличава издръжливостта по време на интимност, прави полов акт по-дълъг.

Какви са ползите от АДОРА за жените?

АДОРА допринася за интензивността на производството на феромони, прави жената желан партньор и е активна по време на интимност, позволява ви да се отървете от фригидността.

Ефективен ли е еднократният прием?

Изявен ефект настъпва 40 минути след приложението. Трябва да приемате не повече от 1 саше на ден (15 грама).
Да не се надвишава дневната доза поради активния биологичен състав!

Може ли да има алергични реакции?

Нежелателни явления и странични реакции, включително алергични, докато се приема АДОРА, не са установени. Проучете състава на АДОРА (вижте инструкцията за употреба), възможни са алергични реакции към отделните компоненти.

Използвайте с повишено внимание при заболявания на сърдечно-съдовата система и диабета.

Съвместими ли са АДОРА и алкохолът?

Допуска се умерен прием на алкохолни напитки. Важно е да запомните, че прекомерното пиене ще намали сексуалната функция.

Къде се произвежда АДОРА?

Адора се произвежда в Армения. Производителят е «Либ Мед» ООД, стоката е сертифицирана в съответствие с приложимото законодателство.

*Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст!